De voordelen van het gebruik van hyaluronzuurserums

Hyaluronzuur is een natuurlijk onderdeel van het bindweefsel van onze huid dat vocht in de huid houdt door watermoleculen te binden en vast te houden. In de jeugd is de huid van het gezicht rijk aan hyaluronzuur, waardoor de huid er stevig en glad uitziet, vol leven, elastisch, zonder rimpels. We verliezen het echter met de leeftijd. De huid droogt uit, zelfs bij droog, heet of geklimatiseerd weer, is ernstig beschadigd door de zon of andere UV-stralen, onvoldoende cosmetische verzorging, slechte voeding. Verhoogde verdamping van water uit de huid kan ook worden veroorzaakt door ziekten, schendingen van de beschermende functies van de huid, stress, vervuiling en andere factoren.

Een vochtarme huid veroudert sneller, wordt ruw, rimpels verschijnen, de gevoeligheid kan toenemen, een onaangenaam gevoel van rekken en algemeen ongemak kan worden gevoeld. Wij zeggen STOP tegen uitdroging! We nodigen je uit om in het hyaluronzuurbad te duiken – een echte verfrissing voor je huid!

De introductie van hyaluronconcentraat door middel van sonoforese zal uw huid vullen met vocht in de diepere lagen van de opperhuid. Zelfs twee actief hydraterende maskers zijn een fantastische verfrissing voor de dorstige huid en zorgen voor een langdurig effect. De barrièrefuncties van de huid worden versterkt dankzij de actieve en effectieve ingrediënten en het vocht zal langzamer uit je huid verdampen, waardoor je comfort en langdurige tevredenheid krijgt.

We drinken elke dag water, waardoor de reserves in het lichaam worden aangevuld en de huid wordt gehydrateerd. Helaas is dit alleen niet genoeg… De huid moet ook van buitenaf geholpen worden om vocht vast te houden. Nadat het vocht in de huid tijdens de procedure is hersteld, zullen thuisverzorgingsproducten u helpen deze te behouden.

Voor welke procedures kan hyaluronzuurserum worden gebruikt?

Hyaluronzuurserum is een type huidverzorgingsproduct dat hyaluronzuur bevat. Het wordt gebruikt om verschillende huidproblemen te behandelen, waaronder rimpels, fijne lijntjes en droogheid.

De procedure voor het gebruik van het serum is heel eenvoudig. Je kunt het ‘s ochtends voordat je make-up opdoet of ‘s avonds voordat je gaat slapen op je gezicht en hals aanbrengen. U moet vermijden om het op de ogen aan te brengen, omdat het irritatie kan veroorzaken.

Hyaluronzuurserum is bewezen effectief in het verminderen van rimpels en fijne lijntjes voor een breed scala van mensen die een ouder wordende huid ervaren als gevolg van blootstelling aan de zon of andere factoren zoals roken.

Hoe kiest u welk hyaluronzuurserum geschikt is voor uw huidtype?

Het hyaluronzuurserum is een huidverzorgingsproduct dat hyaluronzuur, water en andere ingrediënten bevat.

Hyaluronzuur is een stof die zich kan binden aan watermoleculen om een ​​gelachtige stof te vormen. Het doet dit door watermoleculen uit de omgeving aan te trekken. Wanneer hyaluronzuur op de huid wordt aangebracht, verhoogt het de hydratatie van de huid en helpt het ook bij het verminderen van rimpels.

Er zijn twee soorten hyaluronzuren: natuurlijk en synthetisch. Natuurlijke hyaluronzuren zijn afgeleid van planten, terwijl synthetische in laboratoria worden vervaardigd. De keuze welk type serum je moet gebruiken, hangt af van wat voor soort huid je hebt – vettig of droog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *